Welkom bij Coolrad Aircoservice

Milieu

Het brandstofverbruik van een auto stijgt door het gebruik van de airco. Hoe slechter de staat van onderhoud van het systeem, hoe hoger het verbruik! Daarbij moet worden opgemerkt  dat ook het rijden met geopende ramen voor een een sterke stijging van het brandstofverbruik zorgt. Een goed doordacht gebruik van een airco kan wat energieverbruik betreft uiteindelijk beter uitpakken dan het ondoordacht openen van alle ramen in uw auto!

Daarnaast is het koelmiddel dat wordt gebruikt in een aircosysteem niet vrij van risico’s voor het milieu. Als deze vloeistof door een lekkage ontsnapt, stijgt de CO2-uitstoot van uw auto behoorlijk. Met regelmatig onderhoud en het snel uitvoeren van noodzakelijke reparaties voorkomt u deze onnodige schade aan het milieu.

Kortom, een airco geeft u comfort en veiligheid, maar: gebruik uw airco verstandig en zorg voor goed en regelmatig onderhoud! 

Coolrad

  • A.Goudriaankade 17
    .2516 GM s-Gravenhage
  • T.+31 70 389 89 15
  • E.info@coolrad.nl

Coolrad en STEK

De STEK-erkenning ‘staat’ voor het gegeven dat ondernemingen zorgvuldig en vakbekwaam omgaan met taken en werkzaamheden waarbij er een risico bestaat op milieubelastende emissies. Het is een belangrijke rol van STEK om die zorgvuldigheid en die vakbekwaamheid te stimuleren. Alleen een STEK-erkende onderneming mag bijv. een auto airco afvullen.

KitchenPilot © 2024