Welkom bij Coolrad Aircoservice

Binnenkort servicen van HFO-1234yf

Het nieuwe koudemiddel HFO-1234YF wordt in mei 2011 voor het eerst in auto's toegepast. Om aan het aircondtioningsysteem met dit nieuwe koudemiddel te kunnen werken, is aangepaste serviceapparatuur noodzakelijk.
Airco Service Coolrad zal binnenkort de gewenste serviceapparatuur in huis hebben.....

.

Een nieuwe start

Coolrad begint met een frisse "look" aan deze hete zomer, vanuit een nieuwe locatie en met een vernieuwde website. Een nieuw beeldmerk en een nieuwe gevoel. Wat wel het zelfde is gebleven is de kwaliteit en de persoonlijke benadering. Wij zullen voor u klaar staan in deze warme dagen en voorzien van het heerlijke briesje door uw auto.

Klik gerust door onze nieuwe website en geniet van alle informatie die wij te bieden hebben. We helpen u graag verder met al uw reparaties, onderhoud, maar ook al uw nieuwe airco's die in uw auto moeten worden ingebouwd. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons via de contact pagina.

We zien u graag terug op Coolrad.nl en anders bent u altijd welkom op de Goudriaankade 17 in Den Haag. 

Coolrad

  • A.Goudriaankade 17
    .2516 GM s-Gravenhage
  • T.+31 70 389 89 15
  • E.info@coolrad.nl

Coolrad en STEK

De STEK-erkenning ‘staat’ voor het gegeven dat ondernemingen zorgvuldig en vakbekwaam omgaan met taken en werkzaamheden waarbij er een risico bestaat op milieubelastende emissies. Het is een belangrijke rol van STEK om die zorgvuldigheid en die vakbekwaamheid te stimuleren. Alleen een STEK-erkende onderneming mag bijv. een auto airco afvullen.

KitchenPilot © 2024