Welkom bij Coolrad Aircoservice

Aircoservice

Coolrad is een fullservice bedrijf op het gebied van aircosystemen voor auto’s. Wij verkopen airco’s en zorgen voor de inbouwen ervan. Daarnaast voeren we reparaties en onderhoud aan aircosystemen uit.
Airco Service Coolrad heeft ook een mobiele service voor bedrijven:

# garages
# dealers
# schade-herstelbedrijven
# bedrijven met eigen wagenparkWij komen langs om diagnose te stellen aan de A/C-systeem, zodat U aandacht kan geven aan de rest van de auto.

Inbouw

U heeft een auto zonder airco waar u tevreden over bent en waar u nog wel een tijdje in wil rijden. En u zou graag een airco laten inbouwen. Dat kan bij veel auto’s  zonder veel moeite. Bel ons voor de mogelijkheden in uw specifieke geval. 

Reparatie

De airco in uw auto functioneert niet meer zoals u dat wil. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Meestal kunnen onze monteurs u na een kort onderzoek vertellen wat er aan scheelt. Bel ons gerust voor een afspraak voor een diagnose van het probleem. Daarna repareert onze monteur uw airco ter plekke. Als dat niet mogelijk is maakt hij met u een afspraak voor reparatie of vervanging van uw aircosysteem op een later tijdstip.

Onderhoud

Een airco heeft onderhoud nodig. Niet veel, maar toch. Regelmatig onderhoud voorkomt reparaties en spaart energie en het milieu. Coolrad biedt onderhoudsprogramma’s op maat aan. Maar ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt bent u bij ons aan het juiste adres. Bel ons voor informatie over de mogelijkheden.

Coolrad

  • A.Goudriaankade 17
    .2516 GM s-Gravenhage
  • T.+31 70 389 89 15
  • E.info@coolrad.nl

Coolrad en STEK

De STEK-erkenning ‘staat’ voor het gegeven dat ondernemingen zorgvuldig en vakbekwaam omgaan met taken en werkzaamheden waarbij er een risico bestaat op milieubelastende emissies. Het is een belangrijke rol van STEK om die zorgvuldigheid en die vakbekwaamheid te stimuleren. Alleen een STEK-erkende onderneming mag bijv. een auto airco afvullen.

KitchenPilot © 2024